Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Uudisrakentaminen

Uudisrakentamisen ammattilainen

Alurak Oy on kokenut rakennusalan ammattilainen, joka on erikoistunut alumiinirakentamiseen. Olemme toteuttaneet lukuisia uudisrakennuskohteita pääkaupunkiseudulla.

Meillä on kymmenien vuosien vankka kokemus alumiini- ja lasirakentamisesta; toimitilat, liikerakennukset, kauppakeskukset, varastohotellit, tuotantotilat, hotellit, ravintolat asuin- ja kerrostalot.

Saat kaiken tarvittavan alumiinirakentamisen kokonaisratkaisuna suunnittelusta asennukseen saman katon alta.

 

Alurak Oy on luotettava yhteistyökumppani alumiinirakentamisessa.

Alumiinirakentaminen uudisrakentamisessa

Alumiinirakenteet ovat osa nykypäivän uudisrakentamista. Hyvin rakennettu kiinteistö on pitkäikäinen, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen.

Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotannon vieressä Helsingin Roihupellossa. Palvelemme sinua valmistajana kustannustehokkaasti ja nopeasti. 

Pystymme toteuttamaan vaativatkin kohteet tunnettujen eurooppalaisten alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmillä: Nokian Profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa.

Meillä on kattava kokemus suunnittelusta, joka takaa tehokkaat ja toimivat ratkaisut rakennusprojektiisi. Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta. Toteutamme vaativatkin uudisrakennusurakoiden alumiiniprojektit ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla.

Yksi soitto, julkisivurakentaminen on helppoa

Pyydä tarjous uudisrakentamisen lasi- ja alumiinirakenteista soittamalla 010 336 4477. Tulemme mielellämme käymään toimistollanne, suunnitellaan yhdessä toimiva toteutus rakennusprojektiisi.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Alurak Oy:n kattava ja monialainen asiantuntemus alumiini- ja lasirakentamisessa takaa projektisi onnistumisen.

Toimimme koko Uudenmaan alueella ja toteutamme kaikki rakennukset lasirakenteet, julkisivuihin kaikki alumiinirakenteet lasitettuina ja asennettuina. Kysy myös muista alumiinijulkisivuista ja tuulettuvista julkisivuista.

Alumiini- ja lasirakentaminen on kanssamme helppoa.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä