Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Arkkitehdeille

Arkkitehdille erikoistietoa alumiini- ja lasirakentamisesta

Alurak Oy:llä on vankka osaaminen alumiini- ja lasirakentamisesta. Vastaamme mielellämme kaikkiin teknisiin kysymyksiin. Neuvomme mielellämme tuulettuvan alumiinirakenteen toteuttamisessa. Kosteudenhallinta on tärkeässä osassa rakentamista. Asiantuntijamme kertoo parhaat ratkaisut lasiseinien ja lasikattojen kondenssivedenpoistoon. Puurunkoisten rakenteiden ja alumiini-lasipaketin yhdistämiseen meillä on toimivaa tietotaitoa. Saat meiltä myös tarkat lujuuslaskelmat suunnitellun kohteen alumiinirakenteista. Autamme lasien ja lasien oikeiden U-arvojen määrittämisessä, että uudet rakennusmääräykset täyttyvät. Saat meiltä kaiken suunnittelusta asentamiseen saman katon alta. Toteutamme kaikki työvaiheet pääosin itse. Takaamme korkean laadun.

Meillä on käytössä alumiinirakenteiden tuotannossa vain parhaiden eurooppalaisten alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmät. Uudella alumiiniprofiilin rakenteella saamme hyvien lämpökatkojen avulla rakenteet erittäin energiatehokkaiksi. Ammattitaitoiset omat asentajat toteuttavat kohteesi luotettavasti Uudellamaalla.

Alumiinirakenteiden ja julkisivulevyjen muodot ja materiaalit ovat täysin vapaasti valittavissa, kaikki alumiiniprofiilit saat kaikkiin RAL-väreihin pienissäkin määrissä.

Alumiinirakenteisiin yhdistetyissä laseissa toteutamme kaikki lasityypit ja kaarevatkin lasimuodot.

Nokian Profiilit Oy harjoittaa alumiiniprofiilien tukku- ja vähittäiskauppaa. Olemme järjestelmätoimittaja niin ovi-, ikkuna- kuin julkisivujärjestelmillekin.

Ponzio on puolalainen alumiinirakenteiden asiantuntijayritys.

Ota yhteyttä