Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Julkisivut

Julkisivu antaa ilmeen rakennuksellesi

Lasijulkisivu on aina tyylikäs ja energiatehokas. Voit valita erilaisista alumiinilasijulkisivuista juuri sinulle sopivan. Asiantuntijamme auttavat oikean ratkaisun tekemisessä.

Kaikilla julkisivutuotteillamme on erinomaiset lämpö- ja ääneneristysarvot.

Toteutamme kohteesi parhailla eurooppalaisilla alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmillä: Nokian Profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa.

Palvelemme sinua kaikissa julkisivuasioissa avaimet käteen -periaatteella kustannustehokkaasti ja nopeasti. Oma rakennesuunnittelumme takaa tehokkaat ja toimivat julkisivuratkaisut rakennusprojektiisi.

 

Alurak Oy toteutti uudet lasijulkisivut sovitussa aikataulussa ja budjetin mukaisesti.

Toteutamme monipuolisesti erilaisia alumiinijulkisivuja

Alumiinirunkoinen lasijulkisivu on monesti paras ratkaisu. Valikoimassamme on myös SG-rakennusjärjestelmällä toteutetut lasijulkisivut. Toteutamme myös paloseiniä ja palonkestäviä julkisivuja.

Lasijulkisivut ovat loistava tapa tuoda enemmän auringonvaloa huoneeseen

Lasijulkisivut – tyylikäs ja moderni lähestymistapa

Korkeiden staattisten parametrien avulla voidaan rakentaa suurikokoisia itsekantavia lasijulkisivuja. Itsekantavissa lasijulkisivuissa voidaan lasittaa julkisivuja useamman kerroksen korkeuteen ja toteuttaa erilaisia ​​muotoja, kuten vinot ja kaarevat julkisivut. Pystymme toteuttamaan myös erikoislasijulkisivut, joissa on erilaisia ​​sisäisiä ja ulkoisia lasitettuja kulmia.

Lasijulkisivuilla on nykyisin myös erittäin hyvä lämmöneristysarvo, -lasista riippuen jopa 0,7W/m2K. Isoilla lasipinnoilla kannattaa kiinnittää huomiota myös auringonsuojaukseen, auringonsuojalaseilla voidaan lasin läpimenevästä aurinkoenergiasta eliminoida helposti jopa 70 %.

Alurak Oy on julkisivujen ammattilainen

Alurak Oy on julkisivurakentamisen ammattilainen. Saat kaiken tarvittavan julkisivuprojektiisi suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiinirakentamisesta.

Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotannon yhteydessä Helsingin Roihupellossa.

Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta. Toteutamme ammattitaidolla pienet ja isot julkisivuprojektit pääkaupunkiseudulla.

 

Yksi soitto, julkisivurakentaminen on helppoa

Pyydä tarjous alumiinijulkisivuista soittamalla 010 336 4477.Tulemme mielelläni käymään, suunnitellaan yhdessä toimiva toteutus julkisivuprojektiisi.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Alurak Oy:n kattava ja monialainen asiantuntemus alumiinirakentamisessa takaa julkisivuprojektisi onnistumisen.

Toimimme koko Uudenmaan alueella ja toteutamme julkisivuihin kaikki alumiinirakenteet lasitettuina ja asennettuina.

Kysy myös muista alumiinijulkisivuista ja tuulettuvista julkisivuista. Julkisivurakentaminen on kanssamme helppoa. Palvelemme kaikissa julkisivujen rakennus- ja peruskorjausprojekteissa kokonaispalveluna purkutöistä uuden julkisivun asennukseen, -viimeisen listan asennukseen saakka.

 

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä