Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Julkisivuremontti

Julkisivuremontti säästää kustannuksia

Oikeaan aikaan toteutettu julkisivuremontti on kokonaistaloudellinen. Julkisivun peruskorjaus on hyvä ajoittaa oikein, toteuttaa riittävän ajoissa, jolloin vältytään turhilta kustannuksilta. Kun julkisivuremontti tehdään ajoissa, julkisivurakenteita ei tarvitse uusia kokonaan.

Oikeantasoinen ja -laajuinen julkisivuremontti säästää kustannuksia. Julkisivuremontin suunnittelussa on tärkeää kartoittaa rakennuksen julkisivun kunnostustarve ja tehdä siitä kokonaisvaltainen saneeraussuunnitelma.

 

Alurak Oy toteutti julkisivuremontin sovitussa aikataulussa ja budjetin mukaisesti.

Alurak Oy on julkisivuremontin alumiinirakenteiden ammattilainen

Alurak Oy on julkisivurakentamisen ammattilainen. Saat kaiken tarvittavan julkisivuremonttiisi suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiinirakentamisesta.

Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotannon yhteydessä Helsingin Roihupellossa. Palvelemme sinua avaimet käteen -osaamisellamme kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Toteutamme kohteet tunnettujen eurooppalaisten alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmillä: Nokian Profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa.

Oma suunnittelumme takaa tehokkaat ja toimivat ratkaisut rakennusprojektiisi. Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta.

Toteutamme ammattitaidolla pienet ja isot alumiiniprojektit pääkaupunkiseudulla.

Yksi soitto, saat kaiken helposti

Kysy tarjousta julkisivuremontista soittamalla 010 336 4477. Tulemme mielellämme käymään toimistollanne, suunnitellaan yhdessä toimiva toteutus kiinteistösi julkisivun peruskorjaukseen.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen tekemisessä.

Alurak Oy:n kattava ja monialainen asiantuntemus alumiinirakentamisessa takaa julkisivuremonttisi onnistumisen. Toimimme koko Uudenmaan alueella ja toteutamme julkisivuremonttiin kaikki alumiinirakenteet lasitettuina ja asennettuina.

Julkisivuremontti on kanssamme helppoa.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä