Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Alumiinirakentaminen

Alumiinirakentaminen on oikea ratkaisu

Alumiini on järkevä materiaaliratkaisu monessa rakennusprojektissa. Alumiinirakentaminen on nopeaa ja kustannustehokasta. Lasitetuilla alumiinirakenteilla saadaan rakennukseesi näyttäviä lasipintoja. Suuretkin lasiseinät ovat mahdollisia myös yksityisasuntoihin. Alumiinirakentaminen soveltuu erittäin hyvin niin sisä- kuin ulkorakenteisiin.

Toteutamme kaikki alumiinirakentamiseen rakennesuunnittelusta asennukseen.

 

Valitsimme alumiinirakenteet ja Alurak Oy:n luotettavuuden ja hyvän laadun vuoksi.

Alumiinirakentamisen ammattilainen

Alurak Oy on alumiinirakentamisen ammattilainen. Saat kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiinirakentamisesta.

Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotannon vieressä Helsingin Roihupellossa.

Palvelemme sinua valmistajana kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Korkeatasoiset rakennusjärjestelmät

Toteutamme kohteet tunnettujen eurooppalaisten alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmillä: Nokian Profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa.

Oma suunnittelumme takaa tehokkaat ja toimivat ratkaisut rakennusprojektiisi. Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta.

Toteutamme ammattitaidolla pienet ja isot alumiiniprojektit pääkaupunkiseudulla.

Kaikki alumiinirakentamiseen saman katon alta

Kysy tarjousta alumiinirakentamisesta soittamalla 010 336 4477 Tulemme mielellämme käymään toimistollanne, suunnitellaan yhdessä toimiva toteutus rakennusprojektiisi. Lähetä piirustukset ja suunnitelmat tarjousta varten sähköpostilla.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen löytämisessä.

Alumiinirakentaminen on kanssamme helppoa.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä