Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Alumiirakenteet

Oikea alumiinirakennusjärjestelmä on paras ratkaisu

Alumiini on loistava rakennusmateriaali kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa vuoksi. Valmistamme alumiinirakenteet nopeasti ja edullisesti Helsingissä Roihupellon tuotantolaitoksessamme. Saat kaiken helposti saman katon alta suunnittelusta asennukseen.

Toteutamme ideasi juuri haluamallasi tavalla lasitettuna alumiinirakenteena. Suunnittelijamme palvelevat sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinulle. Tuotantoomme kuuluvat erikoisalumiinirakenteet, alumiinirakenteet lasiseiniin ja lasikattoihin. Saat meiltä myös aina asennuksen alumiinirakenteisiisi.


Alurak Oy toteutti alumiinirakenteet elementteinä tehtaallaan ja asensi ne sovitussa aikataulussa.

Alumiinirakenne kestää aikaa

Alumiinirakenne on aina tyylikäs ja kestävä. Voit valita erilaisista alumiiniratkaisuista juuri sinulle sopivan, tietenkin yhdessä asiantuntijamme kanssa. Kaikilla alumiinituotteillamme on erinomaiset tekniset arvot.

Toteutamme kohteesi parhailla eurooppalaisilla alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmillä: Nokian Profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa.

Oma rakennesuunnittelumme takaa tehokkaat ja toimivat julkisivuratkaisut rakennusprojektiisi. Palvelemme sinua kaikissa alumiinirakenneasioissa avaimet käteen -periaatteella kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Toteutamme monipuolisesti erilaisia alumiinirakenteita

Käytämme markkinoiden parhaita alumiinirakennusjärjestelmiä. Alumiinirunkoinen lasijulkisivu on monesti paras ratkaisu näyttävään julkisivuun. Valikoimassamme on myös SG-järjestelmällä toteutettavat lasijulkisivut. Toteutamme myös paloseiniä ja palonkestäviä julkisivurakenteita.

Lasikatossa alumiinirakenne on aina elementissään

Lasijulkisivut – tyylikäs ja moderni lähestymistapa

Korkeiden staattisten parametrien avulla voidaan rakentaa suurikokoisia itsekantavia lasijulkisivuja. Itsekantavissa lasijulkisivuissa voidaan lasittaa julkisivuja useamman kerroksen korkeuteen ja toteuttaa erilaisia ​​muotoja, kuten vinot ja kaarevat julkisivut.

Pystymme toteuttamaan myös erikoislasijulkisivut, joissa on erilaisia ​​sisäisiä ja ulkoisia lasitettuja kulmia.

Lasijulkisivuilla on nykyisin myös erittäin hyvä lämmöneristysarvo, -lasista riippuen jopa 0,7W/m2K. Isoilla lasipinnoilla kannattaa kiinnittää huomiota myös auringonsuojaukseen, auringonsuojalaseilla voidaan lasin läpimenevästä aurinkoenergiasta eliminoida helposti jopa 70 %

Alurak Oy on alumiinirakenteiden ammattilainen

Alurak Oy on alumiinirakentamisen ammattilainen. Saat kaiken tarvittavan rakennusprojektiisi suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiinirakentamisesta.

Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotannon yhteydessä Helsingin Roihupellossa.

Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta. Toteutamme ammattitaidolla pienet ja isot alumiinirakenneprojektit pääkaupunkiseudulla.

Yksi soitto, alumiinirakentaminen on helppoa

Pyydä tarjous alumiinirakenteista soittamalla 010 336 4477

Tulemme mielellämme käymään tomistollanne, suunnitellaan yhdessä toimiva toteutus rakennusprojektiisi.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen löytämisessä.

Alurak Oy:n kattava ja monialainen asiantuntemus alumiinirakentamisessa takaa rakennusprojektisi onnistumisen. Toimimme koko Uudenmaan alueella ja toteutamme julkisivuihin kaikki alumiinirakenteet lasitettuina ja asennettuina.

Kysy myös pelkistä alumiinirakenteista työmaalle toimitettuina ja erikoisalumiinirakenteista asennettuina. Alumiinirakentaminen on kanssamme helppoa.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä