Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Alumiiniovet

Alurak Oy valmistaa alumiiniovet pääosin omalla tehtaallaan Helsingin Roihupellossa. Palvelemme monipuolisesti suunnittelijoita, arkkitehtejä, urakoitsijoita ja loppukäyttäjiä.

Alumiiniovet toteutetaan joko lämpöä eristämättömällä sisäovijärjestelmällä tai lämmöneristävällä ulko-ovijärjestelmällä. Alumiiniovet ovat kestäviä ja varmatoimisia vuodesta toiseen sekä soveltuvat hyvin niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Kysy tarjousta alumiiniovista soittamalla 010 336 4477

Toteutamme vaativatkin alumiinirakenteet alumiiniyksikössämme Helsingissä. Monimuotoiset alumiinirakenteet yhdistettyinä lasirakenteisiin on ydinosaamistamme. Valmistajana saat meiltä kaiken saman katon alta kustannustehokkaasti ja helposti.

Alumiiniovia voidaan valmistaa myös erilaisilla paloluokituksilla. Alumiiniovien lasivaihtoehdot ovat vapaasti valittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Kysy lisää alumiiniovista asiantuntijoiltamme soittamalla 010 336 4477

Alurak myös huoltaa ja säätää ulko- ja sisäovet ammattitaitoisen huoltohenkilöstön avulla. Soita ja kysy lisää.

Sisäovet

Alurak-sisäovet  valmistetaan halutusta sisäovijärjestelmästä. Kevytkäyttöinen ovi sopii esimerkiksi koulujen ja sairaalojen tuulikaappeihin, kerrostalojen käytäviin sekä liiketilojen sisäoviksi, kodinkin vaativiin ratkaisuihin.

Ulko-ovet

Alurak -alumiiniulko-ovet ovat aina CE-merkittyjä. Ovet valmistetaan vahvasta, lämpökatkaistusta alumiiniovijärjestelmästä.  Jokainen ovi valmistetaan asiakkaan toivomusten ja mittojen mukaan. Oven suunnittelija voi meillä vaikuttaa myös itse oven designiin.

Palo-ovet

Alurak Oy toteuttaa asennettuna EN-standardin mukaiset eri paloluokkien palo-ovet. Voit valita palo-oveesi karmimallin, huulletun ovilehden teräslevystä, saranat, vakiopielilistat ja Abloy:n lukkorungon asennettu sekä suljin-vedinvahvikkeet ovilevyyn.

Liukuovet

Liukuoville on tyypillistä hiljaisuus ja käyttömukavuus. Puite- ja ovilehtiprofiilit asennetaan kauttaaltaan ovien ympäri.

Liukuovia valmistetaan niin sisä- kuin ulkokäyttöön valitun profiilijärjestelmän mukaisesti.

Ota yhteyttä