Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Alumiini- ja lasiseinät

Lasiseinät kruunaavat rakennuksesi näyttävän ilmeen

Alumiini ja lasi ovat yhdessä oikea valinta lasiseiniin. Lasiseinillä voidaan kätevästi jakaa tiloja sekä luoda avaruudentuntua.  Kiinteään lasiseinään voidaan tarvittaessa yhdistää myös lasisia liukuovia. Lasiseinä voi olla sisä- tai ulkotilassa. Saat lasiseinät meiltä myös erikoisterasseihin ja parvekelasituksiin.

Toteutamme alumiini- ja lasiseinät, jotka sopivat sekä näyteikkunoihin että rakennusten moderneihin julkisivuihin. Lasijulkisivut antavat yksilöllisen ilmeen yksityisrakennustenkin sisäänkäynteihin.

Alurak Oy toteuttaa tyylikkäitä alumiinijulkisivuja pientaloihin ja kiinteistöihin.

Lasijulkisivut sopivat kaikkiin rakennuksiin

Lasiseinät voivat olla koko julkisivun kokoisia. Lasijulkisivut rajaavat täydellisesti ympäröivän tilan ja samalla lasiseinät luovat avaruuden tuntua tilaan. Lasiseinät ovat helppoja ja nopeita asentaa, näyttäviä ja helppohoitoisia. Tyylikkään ilmeen lisäksi lasiseinät absorboivat ääntä täydellisesti.

Lasiseinillä on nykyisin myös hyvä lämmöneristysarvo: lasista riippuen jopa 0,7W/m2K. Isoissa lasipinnoissa kannattaa kiinnittää huomiota myös auringonsuojaukseen: auringonsuojalaseilla voidaan lasin läpimenevästä aurinkoenergiasta eliminoida helposti jopa 70 %.

Lasijulkisivut – tyylikäs ja moderni lähestymistapa

Korkeiden staattisten parametrien avulla voidaan rakentaa suurikokoisia itsekantavia lasijulkisivuja. Itsekantavissa lasijulkisivuissa voidaan lasittaa julkisivuja useamman kerroksen korkeuteen ja toteuttaa erilaisia ​​muotoja, kuten vinot ja kaarevat julkisivut.

Pystymme toteuttamaan myös erikoislasijulkisivut, joissa on erilaisia ​​sisäisiä ja ulkoisia lasitettuja kulmia.

Lasijulkisivuilla on nykyisin myös erittäin hyvä lämmöneristysarvo. 

Alumiinilasiseinät valmistetaan Helsingissä

Valmistamme alumiinirakenteet nopeasti ja edullisesti pääosin Helsingissä Roihupellon tuotantolaitoksessamme. Saat kaiken helposti saman katon alta suunnittelusta asennukseen. Toteutamme ideasi juuri haluamallasi tavalla lasitettuna alumiinirakenteena. Suunnittelijamme palvelevat sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Tuotantoomme kuuluvat erikoisalumiinirakenteet, alumiinirakenteet lasiseiniin ja lasikattoihin. Saat meiltä myös aina asennuksen alumiinirakenteisiisi.

Alumiinirakenne kestää aikaa

Alumiinirakenne on aina tyylikäs ja kestävä. Voit valita erilaisista alumiiniratkaisuista juuri sinulle sopivan, tietenkin yhdessä asiantuntijamme kanssa. Kaikilla alumiinilasiseinillämme on erinomaiset lämmön- ja ääneneristysarvot.

Toteutamme kohteesi parhailla eurooppalaisilla alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmillä: Nokian Profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa.

Oma rakennesuunnittelumme takaa tehokkaat ja toimivat julkisivuratkaisut rakennusprojektiisi. Palvelemme sinua kaikissa lasiseinäasioissa avaimet käteen -periaatteella kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Toteutamme monipuolisesti erilaisia alumiinirakenteita

Käytämme markkinoiden parhaita alumiinirakennusjärjestelmiä. Alumiinirunkoinen lasijulkisivu on monesti paras ratkaisu näyttävään julkisivuun.

Valikoimassamme on myös SG-rakennusjärjestelmällä toteutettavat lasijulkisivut. Toteutamme myös paloseiniä ja palonkestäviä julkisivurakenteita. Lasikatossa alumiinirakenne on aina elementissään.

 

Alurak Oy on lasiseinien ammattilainen

Alurak Oy on alumiinirakentamisen ammattilainen. Saat kaiken tarvittavan rakennusprojektiisi suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiinirakentamisesta.

Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotannon yhteydessä Helsingin Roihupellossa.

Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta.

Toteutamme ammattitaidolla pienet ja isot alumiinilasiseinäprojektit pääkaupunkiseudulla.

Yksi soitto, alumiinirakentaminen on helppoa

Pyydä tarjous lasiseinistä soittamalla 010 336 4477. Tulemme mielellämme käymään toimistollanne, suunnitellaan yhdessä toimiva toteutus rakennusprojektiisi.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen tekemisessä.

Alurak Oy:n kattava ja monialainen asiantuntemus alumiinirakentamisessa takaa rakennusprojektisi onnistumisen. Toimimme koko Uudenmaan alueella ja toteutamme julkisivuihin kaikki lasiseinät sekä lasijulkisivut. Kysy myös tarjous erikoisilasiseinistä.

Alumiinirakentaminen on kanssamme helppoa.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä