Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen kannattaa ammattilaisen kanssa

Alurak Oy on kokenut rakennusalan ammattilainen, joka on erikoistunut alumiini- ja lasirakentamiseen. Olemme toteuttaneet monia korjausrakennuskohteita pääkaupunkiseudulla.

Korjausrakentamisen tarve kasvaa vuosi vuodelta. Kiinteistöjen kunnossapitoa pitäisi nopeasti kasvattaa ja toteuttaa pienetkin korjaustoimenpiteet heti.

 

Alurak Oy toteutti esimerkillisesti porraskäytävien julkisivujen uudistamisen ulko-ovineen ja savunpoistoikkunoineen.

Alurak Oy on korjausrakentamisen ammattilainen

Alurak Oy on alumiinirakentamisen ammattilainen. Saat kaiken tarvittavan alumiinirakentamiseen suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiinirakenteiden korjausrakentamisesta.

Kun korjaat lasiseinää, hissikuilua, lasikattoa tai julkisivua, Alurak Oy oikea valinta.

Korjausrakentaminen on ajankohtaista

Suuremman remontin yhteydessä on järkevää korjata samalla lasiseinät ja -katotkin. Korjaamalla kaikki alumiinirakenteet ja lasit nykyaikaiselle tasolle parannat kiinteistösi asumisen laatutasoa ja energiatehokkuutta sekä kiinteistösi arvo nousee huomattavasti.

Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n lasituotannon yhteydessä Helsingin Roihupellossa. Palvelemme sinua alumiini- ja lasirakenteiden valmistajana kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Toteutamme kohteet tunnettujen eurooppalaisten alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmillä: Nokian Profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa.

Oma rakennesuunnittelumme takaa tehokkaat ja toimivat ratkaisut rakennusprojektiisi. Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta.

Toteutamme ammattitaidolla pienet ja isot alumiiniprojektit pääkaupunkiseudulla.

Yksi soitto -kaikki palvelut alumiinirakentamiseen

Kysy tarjousta korjausrakentamisesta soittamalla 010 336 4477. Tulemme mielellämme käymään toimistollanne, suunnitellaan yhdessä toimiva toteutus peruskorjausprojektiisi. Ota yhteyttä ja lähetä piirustukset liitteenä tarjousta varten.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen löytämisessä.

Alumiini- ja lasirakenteiden korjausrakentaminen on kanssamme helppoa.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä