Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Lasikatot

Lasikatto tuo valon

Lasikatto tuo rakennukselle viimeistellyn ilmeen ja luo valoisia huoneistoja.

Alumiinilasikatto on aina turvallinen ja kestävä ratkaisu. Lasikatto on erinomainen vaihtoehto myös terassin kattamiseen. Lasikatto voidaan liittää myös olemassa olevaan rakenteeseen. Pyydä asiantuntijamme apua lasikaton suunnitteluun.

Lasikatto tuo tilaan luonnonvaloa ja näyttävyyttä. Tyylikäs alumiinilasikatto vähentää miellyttävästi melua ja pölyä. Uusimpien tutkimusten mukaan nykyaikaisella alumiinilasikatolla säästetään huomattavan paljon energiaa.

Lasikatoissa käytetään karkaistua ja laminoitua turvalasia sekä eristyslasielementtejä.

Alumiini ja lasi ovat oikea valinta lasikattoon

Alumiinilasikattojärjestelmämme antaa arkkitehdille mahdollisuudet toteuttaa monipuolisia ratkaisuja. Alumiini ja lasi ovat yhdessä oikea valinta kaikkiin lasikattoihin. Alumiini on loistava rakennusmateriaali kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa vuoksi.

Käytämme vain parhaiden eurooppalaisten alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmiä. Valmistamme alumiinilasikatot nopeasti ja edullisesti Helsingissä Roihupellon tuotantolaitoksessamme.

Saat kaiken helposti saman katon alta suunnittelusta asennukseen. Suunnittelijamme auttavat sinua löytämään teille parhaan lasikattoratkaisun.

Olemme Itä-Helsingin Lasi Oy:n tytäryhtiö, joten myös kaikki lasituspalvelut onnistuvat kauttamme.

Alurak Oy on alumiinirakentamisen ammattilainen

Alurak Oy:stä saat kaiken tarvittavan rakennusprojektiisi suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiinirakentamisesta.

Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotannon yhteydessä Helsingin Roihupellossa.

Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta. Toteutamme ammattitaidolla kaikki lasikatot pääkaupunkiseudulla.

Yksi soitto, alumiinirakentaminen on helppoa

Pyydä tarjous lasikatoista soittamalla 010 336 4477. Tulemme mielellämme käymään toimistollanne, suunnitellaan yhdessä toimiva lasikattoratkaisu rakennukseesi.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen alumiinikatoista, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen tekemisessä..

Alurak Oy:n kattava ja monialainen asiantuntemus alumiinirakentamisessa takaa rakennusprojektisi onnistumisen. Toimimme koko Uudenmaan alueella ja toteutamme kaikki lasikatot erityisesti pääkaupunkialueella.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä