Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Alumiini-ikkunat

Alumiini-ikkunat tuovat valon sisään

Alumiini-ikkunoita käytetään niin julkisissa- kuin asuinrakennuksissakin.  Valmistamme laadukkaita alumiini-ikkunoita liike- ja teollisuusrakennuksiin, julkisiin tiloihin sekä yksityisille kuluttajille. Pitkäikäiset alumiini-ikkunat soveltuvat käytettäväksi niin sisä- kuin ulkoikkunoinakin.

Alumiini-ikkunat kestävät hyvin erilaisia ilmasto-olosuhteita. Alumiini-ikkunoita on mahdollista tilata kiinteinä tai avattavina malleina. Alumiini-ikkunat ovat oikea ratkaisu.

Ulkoikkunoissamme päästään parhaimmillaan 0,7 w/m2K U-arvoihin. Lasina ikkunassa voi olla itsepuhdistuvaa lasia, auringonsuojalasia tai karkaistua turvalasia. Myös äänieristysvaatimukset täyttyvät kaikissa alumiini-ikkunoissamme.

Lähetä tarjouspyyntö, laskemme edullisen hinnan kaikille kiinteistösi laseille ja ikkunoille.

Alurak Oy toteutti luotettavasti kaikki porraskäytävien lämpölasit alumiinirakenteisiin asennettuina. Halusimme hankkia alumiinirakenteet ja lämpölasit saman katon alta

Lämpölasien tuotanto Helsingissä

Alumiinituotantomme yhteydessä Roihupellossa on Itä-Helsingin Lasi Oy:n lämpölasien tuotantolinja. IHL-eristyslasielementeille on myönnetty CE-merkintä, joka takaa eristyslasien huippulaadun. FI-sertifikaatti on tae Itä-Helsingin Lasi Oy:n lämpölasituotannon korkeasta laadusta.

Valmistamme lämpölasit mittojen mukaan Helsingissä nopeasti ja edullisesti.

 

Alurak Oy on alumiinirakentamisen ammattilainen

Alurak Oy:stä saat kaiken tarvittavan rakennusprojektiisi suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiini- ja lasirakentamisesta. Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotannon yhteydessä Helsingin Roihupellossa.

Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta.

Toteutamme ammattitaidolla kaikki alumiinirakenteisiin liittyvät lasit pääkaupunkiseudulla.

 

Yksi soitto, alumiinirakentaminen on helppoa

Pyydä tarjous alumiinirakenteisiin yhdistyvistä ikkunoista soittamalla 010 336 4477 Tulemme mielellämme käymään toimistollanne, suunnitellaan yhdessä sinulle toimiva alumiinilasiratkaisu.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen alumiini-ikkunoista, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen löytämisessä.

Alurak Oy:n kattava ja monialainen asiantuntemus alumiinirakentamisessa takaa rakennusprojektisi onnistumisen. Toimimme koko Uudenmaan alueella ja erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä