Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Alumiini­lasi­rakentaminen

Alumiinilasirakentaminen on oikea kokonaisratkaisu.

Yksi soitto, -kaikki alumiinilasirakentamisesta. On järkevää tilata kaikki alumiini- ja lasirakenteet samasta yrityksestä. Toteutamme vaativatkin kokonaisratkaisut suunnittelusta asennukseen. Saat kaiken helposti saman katon alta. Soita asiantuntijallemme, palvelemme sinua mielellämme.

Alurak Oy toteutti 12 porraskäytävän julkisivujen lasiseinien, ovien ja savunpoistoikkunoiden uusimisen alumiinirakenteineen Mellunporon kiinteistöissä. Valvojana olen erittäin tyytyväinen Alurak Oy:n kokonaistoteutukseen.

Alurak Oy on alumiinin ammattilainen

Alurak Oy on alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen. Saat kaiken tarvittavan alumiini- ja lasirakentamiseen suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiinilasirakentamisesta.

Alumiinirakennetuotantomme toimii Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotannon yhteydessä Helsingin Roihupellossa. Palvelemme sinua paikallisena valmistajana kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Toteutamme kohteet tunnettujen eurooppalaisten alumiinivalmistajien rakennusjärjestelmillä: Nokian Profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa

Oma lämpölasituotantolinja takaa laadun ja nopeuden

Lämpölasituotantolinjamme on saanut laadun takeeksi FI-sertifikaatin. IHL-lämpölasielementit ovat CE-hyväksyttyjä tuotteita, jotka soveltuvat monipuolisesti kaikkeen alumiinilasirakentamiseen. Oma rakennesuunnittelumme takaa tehokkaat ja toimivat alumiinilasiratkaisut rakennusprojektiisi.

Kokenut projektinjohtomme toteuttaa projektisi ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden valmistusta, niiden pintakäsittelyä, lasien valmistusta ja alumiinirakenteiden asennusta. Toteutamme ammattitaidolla pienet ja isot alumiinilasiprojektit pääkaupunkiseudulla.

Lasitetut alumiinirakenteet helposti asennettuina

Kysy tarjousta alumiinilasirakentamisesta soittamalla 010 336 4477Tulemme mielellämme käymään, suunnitellaan yhdessä toimiva toteutus alumiinilasiprojektiisi. Lähetä piirustukset ja lisätietoa kohteestasi tarjousta varten.

Saat helposti yksilöidyn tarjouksen, suunnittelijamme palvelevat sinua mielellään teknisissä asioissa ja projektipäällikkömme auttaa oikeiden ratkaisujen tekemisessä. 

Alumiinilasirakentaminen on kanssamme helppoa.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä