Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Akustiikkalevyt

Akustiikkalevyt kaikkiin tiloihin

Tilasuunnittelussa on aina hyvä ottaa huomioon tilan akustiikkaan liittyvät ratkaisut. Akustiikkaratkaisuista päätettäessä on hyvä taas ottaa huomioon rakennuksen ja tilan huonekalujen materiaalit, niiden sijoittelu tilassa, huoneen geometriset ratkaisut, sekä tietysti tilan yleinen melutaso.

Akustiikkapaneeli kannattaa valita tilan mukaan

Olipa kyseessä sitten konserttisali, toimisto tai urheilutila, vaatii jokainen tila omanlaisensa akustiikkaratkaisun. Ääneen liittyvissä kysymyksissä tärkeää on muistaa se, että olipa kyse sitten musiikin soittamiseen ja kuunteluun liittyvästä tilasta tai kokoustilasta, on tärkeää että kuulija voidaan tavoittaa halutulla tavalla.

Yleinen ongelma monissa tiloissa on se, että kun tilaan kerääntyy paljon ihmisiä, rupeavat ihmiset puhumaan yhä äänekkäämmin, jolloin ääni rupeaa kaikumaan tilassa ja yleinen melutaso kasvaa.

 

Akustiikkalevyt kattoon ja seiniin

Meidän kautta voit tilata erikokoiset akustiikkapaneelit erilaisiin tiloihin eri kokoisina, mm. 600 × 600mm, 1200 × 600mm. kokoisina tai räätälöityinä erikoislevyinä. Akustiikkapaneelit voidaan sijoittaa esim. seiniin, kattoihin, saarekkeisiin tai piilo-oviin. Akustiikkalevymme etu- ja taka-osat ovat muotoiltu niin, että ne edesauttavat äänen minimointia mahdollisimman tehokkaasti.

 

Akustiikkalevyjen materiaalivaatimukset

Akustiikkalevyjä valittaessa kannattaa keskittää huomiota akustiikkalevyjen materiaalien paloluokkiin. Suositus on, että akustiikkapaneelin materiaalin paloluokan on B-s1, d0, mikä tarkoittaa sitä, että tuote voidaan leikata, kiinnittää jne niin, että tuotteen paloluokka ei muutu. Akustiikkalevyn materiaalilla olisi hyvä olla myös sertifikaatti, joka takaa sen, että tuotteella on alhaiset formaldehydipäästöt, F **** (neljä F-tähteä). Akustiikkapaneelilla olisi hyvä olla myös E1-, CE-, LEED Green-, ICILA- ja Nordic Swan – merkinnät sekä ISO 9001- ja ISO 14001 -merkinnät.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä