Kysy 6kk korotonta maksuaikaa. >>

Sandwich-paneelien asennus ulkoseiniin

Sandwich-elementit (sandwich-paneelit tai sänkkärit) tarjoavat nykyaikaisen, nopean ja turvallisen tavan rakentaa. Sandwich-elementit ovat nykyään eniten käytetty ulkoseinäelementti. On arvioitu, että käyttämällä sandwich-elementtejä rakennus voidaan pystyttää jopa kuusi kertaa nopeammin kuin perinteisillä rakennusmenetelmillä, kuten muurauksella.

Mistä sandwich-elementit on tehty?

Myymme ja asennamme ulkoseiniin tarkoitettuja Sandwich-elementtejä, jotka koostuvat metallisesta ulko- ja sisäkuoresta, joiden välissä on lämmöneriste.

Sandwich paneeleissa eristeenä käytetään yleensä pystyuritettua jäykkää mineraalivillaeristettä, joka varmistaa rakenteen tuulettuvuuden. Sandwich-elementit tarjoavat hyvän lämmöneristyksen.

Myymme ja asennamme erikokoisia ja -paksuisia sandwich-paneeleita, erilaisilla eristyskerroksilla, reunaliitoksilla ja pintakerrosteräsprofiileilla varustettuina. Näillä on suuri merkitys rakenteiden funktionaalisten ominaisuuksien ja ulkonäön kannalta.

Ulkoseiniin tarkoitetut Sandwich-paneelit takaavat pitkän elinkaaren, tiiveyden ja energiatehokkaan ratkaisun.

Sänkkäreiden käyttökohteet

Sandwich-elementtejä käytetään usein seuraavanlaisten rakennusten pystyttämisessä:

  • varastorakennukset
  • logistiikkakeskukset
  • urheiluhallit
  • kylmävarastot
  • suuret kauppahallit
  • tuotantolaitokset
  • toimistorakennukset

 

Sandwich-elementit ovat suosittuja myös modernisti rakennettujen asuinrakennusten varastotilojen rakennus-elementteinä.

Pyydä tarjous ulkoseiniin tarkoitettujen sandwich-elementtien valmistuksesta, kuljetuksesta ja asentamisesta suoraan työmaalle. Toiminta-alueemme kattaa Uudenmaan läänin. Asennamme myös muualta tilattuja sandwich-elementtejä.

Alumiinirakentaminen kokonaispalveluna

Projektijohto

Rakenne­suunnittelu

Lasien valmistus

Alumiini-rakenteiden valmistus

Pintakäsittely

Asennus

Saat meiltä kätevästi kaiken julkisivujen alumiinirakentamiseen saman katon alta suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, rakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Alumiinituotteet lasitettuina ja asennettuina

Palvelemme monipuolisesti alumiinirakentamisessa

Ota yhteyttä